Vår uppdragsgivare, Burger Söhne Group, har 140 års erfarenhet av att arbeta med tobaksprodukter av hög kvalitet. Företaget, som är ett familjeägt bolag med ca 2000 anställda, är representerat i mer än 60 länder. Man satsar nu mycket på att också arbeta med innovativa rökfria produkter. I Sverige är man främst kända för varumärkena Ritmeester, Dannemann, Moods, Al Capone och ON! White snus, som tillverkas i Sverige.

Nu kan du få vara med från början när man bygger en egen landorganisation i Sverige!

 Vi söker en

 

Brand Manager Sweden

Om du har erfarenhet av att arbeta med marknadsföring av varumärken, ”branding”, inom FMCG industrin, så är detta ett intressant arbete för dig! Du kommer att få arbeta i den nya organisationen man bygger i Sverige, med nytt fint kontor för norra Europa på bästa läge på Limhamn, Malmö. Du arbetar nära tillsammans med Sales Manager, Key Account Manager och Country Manager, som du också rapporterar till. Alla är baserade på samma kontor. Du samarbetar också med företagets internationella organisation.

Uppgiften

Din uppgift blir att maximera affärerna för alla aktuella varumärken i Sverige, genom att utveckla och implementera varumärkesstrategierna i linje med mål och riktlinjer för verksamheten. Man skall ständigt arbeta med att hitta nya och kreativa sätt att marknadsföra produkterna. Man arbetar framgångsrikt med att utveckla nya rökfria produkter. Du deltar i koncernens internationella marknadsmöten och projekt, och skall vara aktiv med att ta vara på synergier från andra marknader. Man kommer också i kontakt med den norska marknaden i mindre utsträckning.

Din erfarenhet

Vi söker en person som har minimum tre års erfarenhet av marknadsarbete inom FMCG, gärna från medelstort företag, med fokus på ”trade, brand marketing och product management”, och det är också en fördel om du tidigare har arbetat med försäljning inom FMCG-sektorn, och känner till hur den fungerar. Du har en bra utbildning på högskolenivå med tyngdpunkt på sälj- och marknadsföring, eller motsvarande. Du måste vara kunnig i både svenska och engelska, tal och skrift. Du måste kunna resa en del i jobbet, mest inom Sverige, men även en del utomlands. Du har körkort för bil.

Som person

är du framåt, kreativ, pragmatisk, analytisk och flexibel. Du är utåtriktad med god samarbets- och kontaktförmåga. Du är fyndig och öppen för nya idéer, men ändå ganska jordnära och praktisk. Du är positiv, full av energi och har en passion för att vilja göra skillnad!

Information och ansökan

Mera information kan du få av konsult Benny Carlsson, 070-540 51 00 eller konsult Lars Johnsson, 070-518 33 41, på Recruitment International AB.

Din ansökan med CV, på engelska skickar du till: post@recruitment.se snarast. Vi arbetar med löpande urval.

Välkommen till ett spännande arbete i ett hårt satsande internationellt företag!