Norra Åsbo Renhållningsaktiebolag, Nårab, är ett kommunalt bolag med uppgift att svara för avfallshanteringen inom ägarkommunerna Klippan, Perstorp och Örkelljunga. Kommunerna har tillsammans cirka 33.000 invånare, med en stor andel boende i småhus. Företaget bedriver sin verksamhet med inriktning på en långsiktig och hållbar utveckling ur miljösynpunkt. Nårabs kontor finns på Hyllstofta avfallsanläggning, Klippan. Vi driver 7 st Återvinningscentraler, antalet anställda är 25 st och bolaget omsätter 56 Mkr. Företaget söker nu:

 

Driftchef

Vår nuvarande driftchef har valt att trappa ner inför pension och går till en annan befattning inom organisationen. Därför söker vi nu en efterträdare.

Vi erbjuder ett utåtriktat och ansvarsfullt arbete i en liten organisation med hög grad av självständighet. Rollen innebär att hantera frågor inom ett brett och skiftande område. Du kommer att ha ansvar för daglig drift av anläggningarna på Hyllstofta och de 7 återvinningscentralerna. Du utarbetar också förslag till budget och har ansvar för projekt rörande Ditt område. Ansvar för arbetsmiljö för underställd personal och samordningsansvar för inhyrd personal och entreprenörer som arbetar på Nårabs anläggningar är en del av befattningen.
I rollen kommer i framtiden också ingå uppgifter som gasföreståndare och brandskyddsansvarig.

Till Din hjälp har Du 11 heltid- och 5 behovsanställda medarbetare. Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.

Din profil:

Du har relevant utbildning och har skaffat Dig erfarenhet av vårt verksamhetsområde, dvs miljö- och avfallsområdet. B-körkort är ett krav.

I en liten organisation och en ansvarsfylld tjänst är din personlighet av största vikt för oss. Att ta stort ansvar och vara självgående är viktigt för att lyckas i Din roll. Samtidigt som du är strukturerad och noggrann är du flexibel och prestigelös i ditt arbete. Du är analytisk och uppmärksam med ett ständigt närvarande affärssinne. Att arbeta i en verksamhet som förändras och är framtidsorienterad finner du stimulerande och utmanande. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer.

Du jobbar aktivt för utveckling och skapar på så sätt förutsättningar för måluppfyllelse i verksamheten.
 

Information och ansökan

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Håkan Thuresson, tfn 073-776 36  58 på Recruitment International AB eller företagets VD, Andreas Winkler, 0435-29650.

Din ansökan med kortfattad meritförteckning (CV) är Du välkommen att skicka till post@recruitment.se senast 2018-03-28.

Välkommen!