Norra Åsbo Renhållningsaktiebolag, Nårab, är ett kommunalt bolag med uppgift att svara för avfallshanteringen inom ägarkommunerna Klippan, Perstorp och Örkelljunga. Kommunerna har tillsammans cirka 33.000 invånare, med en stor andel boende i småhus. Företaget bedriver sin verksamhet med inriktning på en långsiktig och hållbar utveckling ur miljösynpunkt. Nårabs kontor finns på Hyllstofta avfallsanläggning, Klippan. Antalet anställda är 25 st. Bolaget omsätter 56 Mkr. Företaget söker nu p.g.a. pensionering

 

 Ekonomiansvarig

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att bl a ansvara för;

  • Bokslut
  • Delårsrapporter
  • Uppföljning och reskontra
  • Personalrapportering
  • Löner

Vara delaktig i arbetet kring företagets projekt- och verksamhetsgranskning samt bistå VD i personalfrågor.

Din profil:

Du har relevant teoretisk utbildning och har förvärvat dina kunskaper genom lång erfarenhet inom det aktuella arbetsområdet. Har Du erfarenhet av vårt verksamhetsområde, dvs miljö- och avfallsområdet, är det meriterande.

I en liten organisation och en ansvarsfylld tjänst är din personlighet av största vikt för oss. Att ta stort ansvar och vara självgående är viktigt iför att lyckas i Din roll. Samtidigt som du är strukturerad och noggrann är du flexibel och prestigelös i ditt arbete. Du är analytisk och uppmärksam med ett ständigt närvarande affärssinne. Att arbeta i en verksamhet som förändras och är framtidsorienterad finner du stimulerande och utmanande.

Du jobbar aktivt för utveckling och skapar på så sätt förutsättningar för måluppfyllelse i verksamheten.

Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.

 Information och ansökan

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Håkan Thuresson, tfn 073-776 36  58 på Recruitment International AB eller företagets VD, Andreas Winkler, 0435-29650.

 

Din ansökan med kortfattad meritförteckning är Du välkommen att skicka till post@recruitment.se senast 2017-09-28.