Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling, så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Enhetschef Översiktsplanering

Arbetsuppgifter

Vi tänker på framtiden – gör du? Vi söker dig som vill leda och coacha oss på Översiktsplaneenheten på Stadsbyggnadsförvaltningen. Vi är ett härligt gäng på 12 personer med många olika kompetenser och stort engagemang kring hållbar samhällsutveckling.
Vårt uppdrag är översiktsplanering och vi arbetar fram översiktsplaner, kunskapsunderlag och strategier. Vi ansvarar också för övergripande trafikplanering, vatten- och grönstruktur, naturvårdsplanering och har en rådgivande roll i förvaltningens uppdrag. Vi trivs och har roligt tillsammans!
Tjänsten innebär personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar för enheten.
Tillsammans med Avdelningschef Hållbar stadsplanering och Enhetschef för miljö- och livsstil formar ni avdelningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och forma Helsingborgs framtid och skapa livskvalitet för Helsingborgarna. Du ska ha lämplig akademisk utbildning samt mångårig, bred erfarenhet från fysisk planering och ett tvärvetenskapligt synsätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet som ledare samt av att samarbeta med politiker. Du är nyfiken och drivande och ser fram emot att vara en del av en grupp som tillsammans planerar för Helsingborgs framtid.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
 

Upplysningar

Malin Rizell Avdelningschef 042-107 569 malin.rizell@helsingborg.se
Sofia Sörensen HR chef 042-105 928 sofia.sorensen@helsingborg.se
Håkan Thuresson, Rekryteringskonsult Recruitment International AB 073-776 3658 post@recruitment.se

Fackliga representanter

Bo Månsson Vision 042-107 979 Christina Andersson SACO 042-105 240

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2017-09-25

Din ansökan, med brev och CV, sänder Du till: post@recruitment.se

.