Med mer än 165 års erfarenhet, är BMI-koncernen ledande inom taktäckning och vattenlösningar samt energieffektiva skorstenssystem över hela Europa. Våra starka kundinriktade varumärken är en viktig drivkraft för våra affärsframgångar i mer än 35 länder runt om i världen. I Sverige representeras BMI av Icopal AB och Monier Roofing AB med dotterbolag, som båda har starka lokala varumärken och lokal egen produktion i Malmö, Jönåker, Vittinge, Grythyttan, Viskafors och Bjästa. För mer information, besök www.bmi-group.com eller www.icopal.se 

 Vill du arbeta med ett av byggbranschens starkaste varumärken?

               Vi söker en marknadsinriktad och driftig person till rollen som

Projektledare

                                    till Icopal Entreprenad AB – SYD i Malmö

Vi erbjuder dig

Ett självständigt och stimulerande arbete med möjligheter att vara kreativ och hitta nya vägar och säljmöjligheter. Du kommer att jobba i ett trevligt team som tillsammans kan påverka avdelningens framtida utveckling. Vi ingår i en stabil internationell koncern, som arbetar med kvalitativa produkter i ett långsiktigt perspektiv.

Din erfarenhet

Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen. Du är självständig och har en god planeringsförmåga. Du bygger långsiktiga relationer med dina kunder. Du har en affärsmässig och handlingskraftig läggning, är mål- och resultatorienterad och stresstålig. Du har en praktisk läggning och kan lösa konkreta problem på byggarbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för att projektera och genomföra alla typer av tätskiktsentreprenader. Det innebär både ny- och omläggning av tak, och i olika entreprenadformer även totalentreprenader.

I din roll ingår viss objektsförsäljning i samband med genomförande av takentreprenader inom Malmö-området /Skåne. Du är med och tar fram offerter och ansvarar för att projektet genomförs inom de givna ramarna utifrån budget.

Hos oss genomförs entreprenaderna med egna montörer. Du har även kontakten med kunderna som oftast är byggentreprenörer eller fastighetsägare.

Mer information och ansökan

För mer info kontakta VD Jimmy Adlerberth, epost: jimmy.adlerberth@icopal.com, eller på telefon 0736-25 58 42. Du kan också tala med konsult Benny Carlsson på Recruitment International AB, 070-540 51 00. Ta gärna en första kontakt med någon av oss.

Din ansökan, med CV, skickas snarast möjligt via e-post till post@recruitment.se. Vi arbetar med löpande urval och vill ha din ansökan snarast!

Varmt välkommen med din ansökan!