Norra Åsbo Renhållningsaktiebolag, Nårab, är ett kommunalt bolag med uppgift att svara för avfallshanteringen inom ägarkommunerna Klippan, Perstorp och Örkelljunga. Kommunerna har tillsammans cirka 33.000 invånare, med en stor andel boende i småhus. Företaget bedriver sin verksamhet med inriktning på en långsiktig och hållbar utveckling ur miljösynpunkt. Nårabs kontor finns på Hyllstofta avfallsanläggning, Klippan. Vi driver 7 st Återvinningscentraler, antalet anställda är 25 st och bolaget omsätter 56 Mkr. Företaget söker nu:

Renhållningsansvarig

Vi erbjuder ett utåtriktat och ansvarsfullt arbete i en liten organisation med hög grad av självständighet. Rollen innebär att hantera frågor inom ett brett och skiftande område. Det innebär bl.a. ansvar för renhållningsföreskrifterna, avfallsplanen och renhållningstaxorna. Du är också den som håller i renhållningen och kontakten med vår entreprenör för insamlingen och kommunernas miljöhanterare. Kan också vara aktuellt med upphandlingar enligt LOU. Du kommer också att ingå i samarbetsprojekt med syftet att utveckla avfallshanteringen. Du arbetar också med kommunikationen till våra intressenter genom vår hemsida, annonser, egen tidning Kretsloppet och andra informationsblad. 
 
Din profil:

Du har relevant utbildning från högskola och har skaffat Dig erfarenhet av vårt verksamhetsområde, dvs miljö- och avfallsområdet. B-körkort är ett krav.
I en liten organisation och en ansvarsfylld tjänst är din personlighet av största vikt för oss. Att ta stort ansvar och vara självgående är viktigt iför att lyckas i Din roll. Samtidigt som du är strukturerad och noggrann är du flexibel och prestigelös i ditt arbete. Du är analytisk och uppmärksam med ett ständigt närvarande affärssinne. Att arbeta i en verksamhet som förändras och är framtidsorienterad finner du stimulerande och utmanande. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer.

Du jobbar aktivt för utveckling och skapar på så sätt förutsättningar för måluppfyllelse i verksamheten.

Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.

Information och ansökan:

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Håkan Thuresson, tfn 073-776 36  58 på Recruitment International AB eller företagets VD, Andreas Winkler, 0435-29650.

Din ansökan med kortfattad meritförteckning är Du välkommen att skicka till post@recruitment.se senast 2018-01-28.