Vi behöver komplettera vårt team med en nyinrättad tjänst som Driftchef.

Vi erbjuder en ansvarsfull befattning med hög grad av självständighet och din personlighet är av största vikt för oss. Avfallsbranschen är komplex och full av utmaningar. För att trivas är det en förutsättning att du finner det stimulerande och utvecklande att arbeta i en verksamhet som förändras över tid till följd av bland annat ny lagstiftning. Att ta stort ansvar och att vara självgående är viktigt för att lyckas i din roll.

Arbetsbeskrivning

  • Ansvara för driften av Rönneholms avfallsanläggning samt övergripande ansvar för driften av MERAB:s återvinningscentraler
  • Ansvar för in- och utvägningar samt bedömning och kontroll av avfall
  • Avsättning av material
  • Säkerställa att gällande lagar och föreskrifter efterlevs i verksamheten
  • Säkerställa att egenkontrollen fungerar
  • Vid behov driva projekt och genomföra upphandlingar
  • Attestera fakturor
  • Ingå i skyddskommittén
  • Ingå i ledningsgruppen

Befattningen omfattar såväl personalansvar samt delegerade uppgifter gällande arbetsmiljö och miljö. Framöver kommer det också att ingå uppgifter som ställföreträdande gasföreståndare och brandskyddsansvarig.

Till din hjälp har du en mycket erfaren driftledare och tillsammans delar ni på personalansvar för totalt 20 medarbetare.

Din profil:

Du har relevant högskoleutbildning och dessutom flerårig erfarenhet från att arbeta i ledande ställning inom miljö- och avfallsområdet. B-körkort är ett krav då vi har verksamhet på flera olika platser.

För att trivas i rollen ser vi att du är trygg både som person och som ledare. Vi ställer höga krav på engagemang och på en välutvecklad samarbetsförmåga. Du är analytisk, strukturerad, lyhörd samt har en mycket god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Du trivs med att ta ansvar, ha god framförhållning och har förmåga att fatta beslut och att kommunicera dessa tydligt. Vidare är det viktigt att du är utvecklingsorienterad och bra på att se möjligheter.

För att lyckas i din roll som ledare hos oss är det en förutsättning att du är flexibel och prestigelös samt att du är duktig på att skapa och vårda goda relationer.

Vi är en liten organisation, vilket medför att det är en stor bredd i arbetsuppgifterna. Därför behöver du ha en välutvecklad förmåga att ha många bollar i luften samtidigt och klara av att fokusera och prioritera rätt saker.


Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Placeringsort: Rönneholms avfallsanläggning, Eslövs kommun

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

 

Låter detta intressant?

Om Du vill veta mer om tjänsten kontakta är Du välkommen att kontakta Håkan Thuresson på Recruitment International AB, 073-7763658, som vi samarbetar med i denna rekrytering, eller MERABs VD Åsa Winkler, 0413-68449.

Välkommen med din ansökan. Vi tillämpar löpande urval.

Din ansökan vill vi ha senast 2019-02-22 till post@recruitment.se