Arbetsuppgifter

Samhällsbyggnadschefens uppdrag är att utifrån ett strategiskt helhetsperspektiv medverka i utvecklingen av Östra Göinge som en attraktiv kommun att leva och verka i. Inom verksamhetsområde Samhällsbyggnad samlas allt ansvar för fysiskplanering samt mark-, exploaterings-, bygg-, miljö, gatu- och GIS-frågor. I rollen som Samhällsbyggnadschef är uppgiften att fortsätta utveckla verksamhetsområdet som en kompetent, serviceinriktad och kostnadseffektiv expertorganisation. Naturligtvis tillhör Samhällsbyggnadschefen förvaltningsledningen och rapporterar direkt till kommunchefen.

Kvalifikationer

Du har kvalificerad utbildning, som är relevant för uppdraget, från universitet eller högskola. Därutöver har du några års erfarenhet av strategiskt arbete på ledningsnivå i en politiskt styrd organisation, med fördel inom samhällsbyggnadsområdet, men det kan också vara inom näringsliv eller utveckling eller motsvarande, enligt kommunens bedömande. Du är skicklig på såväl svenska som engelska språket, både i tal och i skrift. Ytterligare språkkunskaper är ett plus.

Som ledare är du aktiv och du har förmågan att både engagera och entusiasmera dina medarbetare och samarbetspartners för att tillsammans med dem skapa goda resultat. Som ledare är du dessutom tydlig och lojal med ditt uppdrag. Handlingskraft, uthållighet och höga ambitioner genomsyrar ditt arbete och har varit framgångsfaktorer för dig. Vidare tror vi att din omgivning beskriver dig som öppen och prestigelös.

Du har starkt kundfokus och förstår vad som skapar värde för kunden. Serviceinriktad myndighetsutövning är en självklarhet för dig och du är mycket strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Har du erfarenhet av att leda utvecklingsprojekt och processer är det mycket meriterande. Ditt intresse för samhällsfrågor är genuint och du brinner för att delta i utvecklingen av Östra Göinge i sin helhet.

B-körkort erfordras.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:   Heltid 100 %
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2018-10-08

Du ansöker, med brev och CV till: post@recruitment.se

Lön och anställning

Löneform:   Månadslön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ej reglerad arbetstid.

Kontakt

Kontaktpersoner

Jonas Rydberg, Kommunchef 044-775 65 91

För mer information kan man också kontakta:

Benny Carlsson, Rekryteringskonsult, Recruitment International AB, 040-35 48 90, eller 070-540 51 00

Håkan Thuresson, Rekryteringskonsult, Recruitment International AB, 073-776 36 58.

Facklig företrädare

Facklig företrädare nås via kommunens växel 044- 775 60 00

Övrigt

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta! Östra Göinge kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer: Välkommen in på vår hemsida för att läsa mer om kommunen!