med placering i Kattarp, Broby.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att;

  • ansvara för verksamheten, ekonomi och personal
  • ansvara för det strategiska arbetet med företaget samt att se till att uppsatta mål nås. I detta arbete ingår bland annat omvärldsanalyser och kvalitetssäkring av verksamheten
  • ansvara för och delta i operativa delar av verksamheten såsom upphandlingar, inrapportering till myndighet, uppräkning av taxor etc
  • i rollen ingår även att vara sakkunnig i frågor rörande miljö och avfall
  • att effektivt styra serviceverksamheten så att den möter kundens behov
  • i övrigt utföra de uppgifter som styrelsen ålägger VD.

Kvalifikationer

Du har en utbildning som är relevant för uppdraget och du har fördjupat dina kunskaper genom flerårig erfarenhet. Således har du fackkunskaper inom miljö-, renhållnings- och arbetsmiljöområdet samt ett brett kontaktnät inom branschen.

Du har några års erfarenhet av ledarskap som chef eller från en annan ledarroll. Du har också erfarenhet av förändringsarbete och projektledning från start till mål. Det är viktigt att du har en stark vilja att vidareutveckla såväl medarbetarna som verksamheten. På så sätt  skapar du förutsättningar för måluppfyllelse och hög kvalitet i leveransen till kunderna.

Du är en marknadsinriktad affärsman med starkt resultatfokus som ser värdet av samarbete och goda relationer. Nöjda kunder, ägare och medarbetare är viktiga för dig. Ditt engagemang är stort och du kan arbeta i ett högt tempo.

B-körkort erfordras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:   Heltid 100 %
Tillträde sker efter överenskommelse.

Facklig företrädare

Facklig företrädare nås via kommunens växel 044- 775 60 00

Kontakt

Vill du veta mer om uppdraget är du välkommen att kontakta Konsult Håkan Thuresson, tfn 073-776 36 58 vid Recruitment International AB.

Ansökan

Ansök senast:   2018-10-21
Välkommen att söka genom att skicka brev och CV direkt till:
post@recruitment.se

Välkommen!