Benny Carlsson

Jag är utbildad yrkesofficer från Armén, där jag även fick en kvalificerad teknisk utbildning samt mycket ledarutbildning och -erfarenhet. Sedan 1981 har jag arbetat med rekrytering.

Jag har bred och mångårig erfarenhet av att lösa rekryteringsuppdrag inom både privat och offentlig verksamhet. Jag har genomfört många lyckade rekryteringar till befattningar på högsta nivå, VD, affärsområdeschefer och motsvarande inom privata företag, liksom rekrytering av kommun- och förvaltningschefer eller motsvarande inom publika organisationer. Jag har genom åren även rekryterat många specialister till både privat och offentlig verksamhet.

Jag har också stor erfarenhet av att rekrytera till internationella företag och organisationer

Jag är certifierad av ESK, föreningen för Executive Search Konsulter (www.esk.se).

Jag var med från början när vår branschförening HRK (www.hrk.org) startades i slutet av 80-talet.

Jag har startat och drivit företag inom rekrytering sedan 1985, och har stor erfarenhet av styrelsearbete, som ordförande och ledamot, i styrelser, både privat verksamhet och i offentlig förvaltning, liksom inom föreningsvärlden.

Mikael Blomberg

Utbildad Civilekonom med 20 års erfarenhet inom områden som rekrytering, försäljning, projektledning och marknadsföring Läs mer

M: 070-168 48 25
E: mikael.blomberg@recruitment.se

Håkan Thuresson

Jag är utbildad ekonom och har en bred erfarenhet av rekrytering, ledarskap, marknadsföring samt jobbcoachning.
Läs mer

M: 073-776 36 58
E: hakan.thuresson@recruitment.se

Lars Johnsson

Jag samarbetar med Recruitment International AB från eget bolag, och är en HR generalist med bred erfarenhet av rekrytering mm. Läs mer

M: 070-518 33 41
E: lars.johnsson@recruitment.se