Arbetsuppgifter

Du leder utvecklingen av vår nya avdelning Arbetsliv och stöd för att tillsammans med chefer inom avdelningen skapa ett mervärde för de kommuninvånare som behöver våra insatser. Det är en viktig strategisk uppgift för Östra Göinge kommun.
Du blir chef över chefer och förväntas kunna coacha dem och även utveckla dem i deras ledarskap. I uppdraget ingår även kontinuerligt omvärldsbevaka samt både ingå och ansvara för olika nätverk/arbetsgrupper både internt och externt ex. POSOM, BRÅ, Skåne Nordost samarbeten, Samordningsförbundet mm.
Du ingår i Utbildning och Arbetes ledningsgrupp och där förväntas du bidra med din och dina enheters kompetenser och kunskap för att tillsammans kunna bidra till hela verksamhetsområdets och kommunens utveckling. Avdelningschefen ska vara en god ambassadör för Östra Göinge kommun samt arbeta och verka efter vår ledningsfilosofi Göingemodellen.

Kvalifikationer

Du har en akademisk examen inom relevant område (tex utbildningsområdet, socialt arbete, samhällsinriktning). Med dig i bagaget har du några års erfarenhet från en chefsroll i en politiskt styrd verksamhet och vi ser gärna att du varit chef över chefer. Du har ett strategiskt tänk och har fått använda den förmågan i utvecklingsarbete. Som person är du drivande, entusiasmerande och har en stor förmåga att se helheter. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och kunna uttrycka dig på engelska.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2020-03-29
Referensnummer: A939736

I denna process samarbetar Östra Göinge Kommun med Recruitment International AB. Välkommen att söka genom att skicka in din ansökan med personligt brev och CV till: post@recruitment.se. 

Kontakt

Kontaktpersoner:

Cecilia Flood
Verksamhetsområdeschef Utbildning och arbete
044-775 60 14

Benny Carlsson
Konsult Recruitment International AB
070-540 51 00
post@recruitment.se 

Håkan Thuresson
Konsult Recruitment International AB
073-776 36 58
post@recruitment.se

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här: https://www.ostragoinge.se/behandling-av-personuppgifter/

Östra Göinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen!