Arbetsuppgifter

Vi erbjuder Dig en utvecklande roll i en kommun som andas framåtanda och historia. Ditt övergripande uppdrag är att utifrån ett strategiskt helhetsperspektiv bidra till utvecklingen av Klippan som en attraktiv kommun att leva och verka i. Du ingår i förvaltningsledningen och rapporterar direkt till Kommundirektör Tomas Rikse.

Ekonomienheten består idag av 15 medarbetare som Du har personalansvar för.
Medarbetarna är placerade centralt organisatoriskt.

Som Ekonomichef ansvarar Du för att leda, styra och utveckla verksamhetsområdet som en kompetent, serviceinriktad och kostnadseffektiv lednings- och serviceorganisation.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är utbildad Civilekonom eller Förvaltningsekonom. Även annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig kan vara relevant. Du får gärna ha  god erfarenhet inom redovisning. Du har arbetat med ekonomi inom Offentlig verksamhet och har respekt och förståelse hur en politisk styrd organisations verksamhet bedrivs och det är meriterande om Du har erfarenhet som ledare.

Resultatet av Ditt (och enhetens) arbete ska uppnås genom att Ditt ledarskap är tydligt och enkelt samt kännetecknas av öppenhet, tillit och struktur. Det ska inspirera och motivera medarbetarna till ett kommungemensamt arbetssätt och medarbetarskap präglat av starkt kundfokus och servicetänkande samt en utvecklad samverkan både internt och externt.
Du är strukturerad och noggrann i Ditt arbetssätt och har erfarenhet av att leda utvecklingsprojekt och processer för att skapa värde och goda resultat. Vidare har Du ett genuint intresse för samhällsfrågor och brinner för att delta i utvecklingen av Klippans Kommun i sin helhet.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Vill Du veta mer om tjänsten är Du välkommen att kontakta Håkan Thuresson, Recruitment International AB, 073-7763658 eller Kommundirektör Tomas Rikse,
0435-28000.

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28000

Ansökan

Vi tar emot ansökan direkt till post@recruitment.se

Sista ansökningsdag: 2020-04-12