Erfarenhet

Du har minst fem års erfarenhet av att lösa rekryteringsuppdrag med hjälp av Executive Search, Search och urval.

Du har arbetat med hela processer från Arbets- och kravanalys, kandidatgenerering, urval och personbedömningsarbete, personlighetstestning och djupintervjuer, referenstagning, presentation av kandidater, sluturval, introduktion och uppföljning, eller med väsentliga delar av rekryteringsprocesser.

Det är bra om du har erfarenhet som konsult och är van vid sälja in dina tjänster och att arbeta självständigt med att bygga en kundkrets. Dessutom skall du genomföra uppdragen.

Ofta arbetar vi i projektform där vi är två konsulter tillsammans för att säkerställa att uppdragen aldrig står stilla. Det är en fördel om du också någon gång har arbetat i en ledande roll inom HR vid ett företag eller publik organisation, men erfarenhet av och intresset för konsultrollen är viktig. Om du har arbetat med rekrytering till publika organisationer, främst kommuner, är det mycket intressant.


Utbildning och personlighet

Du har en akademisk examen inom något område som vi bedömer som relevant, och ett genuint intresse för människor. Men du har också förståelse för att man lever i en konkurrensutsatt verksamhet där man måste marknadsföra, sälja och genomföra de uppdrag man säljer in.

I övrigt är du en mogen och trygg person som har en situation där du kan hantera ett krävande och ansvarsfullt arbete med ditt liv i övrigt.


Internationellt, språk och tester

Du talar och skriver svenska och engelska flytande, och kan du något annat språk också kan det vara en fördel. Du gillar att arbeta i en verksamhet som innebär stort ansvar, hög moral och integritet, mycket kontakt med kunder och kandidater, och gärna också ett intresse för att arbeta över nationsgränser med rekrytering i vårt internationella nätverk ERI.

Det är en fördel om du är licensierad i att genomföra personlighetstester som är utvärderade och godkända av någon accepterad granskare. Vi använder vanligen Master MPA.


Anställningsförhållanden

Anställningen är på heltid, men du har ingen reglerad arbetstid. Vi arbetar när våra uppdrag kräver det, och kan disponera vår arbetstid ganska fritt i övrigt.

Du blir placerad vid vårt fina kontor på Kontorshuset på Kärleksgatan 2a i Malmö, och det är bra om du inte är bosatt alltför långt ifrån Malmö.


Mera information och kontakt

Om du vill ha mera information så kan du kontakta;
Ägare/VD/Konsult Benny Carlsson på 070-540 51 00.

Om du vill så kan du också prata med några av dina trevliga eventuellt blivande kolleger;

Konsult Håkan Thuresson, 073-776 36 58

Konsult Mikael Blomberg, 070-168 48 25.

Du kan också skicka en intresseanmälan och CV redan nu till post@recruitment.se, så kommer vi tillbaka till dig. Vi arbetar löpande med denna rekrytering till oss själva, till dess att vi bedömer att vi har fått kontakt med rätt kandidat.

www.recruitment.se      www.erinternational.net

Välkommen!