Arbetsuppgifter
Som exploateringschef har du en strategisk roll inom samhällsbyggnadsförvaltningen. I nära samarbete med kommunledning, planavdelning och de tekniska avdelningarna svarar du för planering och genomförande av exploateringsprojekt; du förhandlar, gör värderingar och kalkyler, skriver avtal, genomför köp och försäljningar och håller i projekt etc.

Du är chef för två medarbetare och ingår i ledningsgruppen.

Kvalifikationer
Du är civilingenjör eller högskoleingenjör inom lantmäteriområdet/väg- och vattenbyggnad eller har utbildning som kan bedömas likvärdig. Du har gedigna kunskaper i fastighetsjuridik, fastighetsekonomi och projektledning. Du är van att arbeta i en kvalificerad datormiljö. Erfarenhet från en politiskt styrd organisation är meriterande likaså ledningsgruppsarbete.

Din personliga lämplighet är av stor betydelse. Du är driven, utåtriktad och prestigelös. Du kommer att ha stora kontaktytor och har stort intresse för människor samt förmåga att skapa och bibehålla förtroendefulla relationer. För att lyckas med uppgiften behöver du vara uthållig, utmanande, strukturerad samt ha hög integritet. Vidare är du lyhörd och har en god kommunikativ förmåga.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansök senast: 2020-03-02

Välkommen att söka genom att sända Din ansökan direkt till Recruitment International AB, som vi samarbetar med i denna rekrytering; post@recruitment.se

Vill Du veta mer om tjänsten är Du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Håkan Thuresson, 073-7763658 eller Kommunchef Herman Crespin, 042-337100.

Övrigt
”Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter” – så står det i våra ”Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald”. Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.