Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

På sektor Samhällsbyggnad arbetar vi med frågor i hela samhällsbyggnadsprocessen, allt från fysisk planering, genomförande och drift. Tjänsten är placerad direkt under sektorchefen och ingår i dennes ledningsgrupp tillsammans med enhetscheferna för Bygg- och miljö, Teknik samt Strategisk planering.

Arbetsbeskrivning

Som projektchef i sektor Samhällsbyggnad ligger tyngdpunkten av dina arbetsuppgifter i att ansvara för förprojektering, projektering och genomförandefasen av våra exploaterings och investeringsprojekt. Vi är i stora delar en beställarorganisation där huvuddelen av utförandet ligger på externa konsulter och entreprenörer. Du kommer att leda utredningar, projektering och upphandling av konsulter och entreprenörer, liksom utförande av projekten. Att planera och strukturera ditt eget, och till viss del andras, arbete ingår i arbetsuppgifterna. Likaså att granska handlingar och göra ekonomisk uppföljning i olika delar av projekten. Du projektleder och utreder även andra frågor och projekt åt sektorchefen.

Vårt gemensamma arbetssätt utgörs av kreativa processer med målet att driva en god samhällsbyggnad. Du kommer många gånger att vara den som ansvarar för att förverkliga idéerna och samordna intressena. En god samarbetsförmåga är därför av stor vikt, men också att du är självgående och van att ta ansvar. Nyckeln till framgång är att kunna omsätta krav och förväntningar till verklighet samt skapa förutsättningar för att projekten håller tempo och är kostnadseffektiva.

I tjänsten ingår:
– Bygga och utveckla goda relationer, internt och externt
– Ekonomisk uppföljning och rapportering
– Leda projekt från start till mål
– Säkerställa hållbarhetskrav
– Vara en aktiv lagspelare i god samhällsbyggnad

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre års utbildning med inriktning mot väg och vatten, infrastruktur, bygg- och anläggning, eller annan lämplig utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig

Vi vill att du har erfarenhet som beställare och projektledare, konsult, och/eller entreprenör inom stadsbyggnad, infrastruktur och/eller mark och anläggning och att du har minst tre års erfarenhet av detta. Du behöver ha kunskap om och erfarenhet av Lagen om offentlig upphandling (LOU), Entreprenadjuridik (AB) och AMA Anläggning.

Som person ser vi följande kvalifikationer,
– Du sätter mål för tidsplaner, projektering och genomförande.
– Du leder och samordnar projekt både ur ekonomiskt och projektperspektiv.
– Du har lätt för att samarbeta och med ditt förtroendeingivande sätt, skapar och utvecklar du nödvändiga relationer
– Du har erfarenhet av att sammanställa kalkyler och du besitter en god förhandlingsvana.
– Du är en tydlig företrädare för Kävlinge och med god uppföljning ser du till att projekten utförs effektivt och håller ekonomi och tidsplaner.
– Du är en kommunikativ, drivande och lösningsfokuserad lagspelare.

Ansökan

Din ansökan skickar du in via den här länken. För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Rosenstråle, Sektorchef Samhällsbyggnad, på 046-2804045 alternativt lina.rosenstrale@kavlinge.se. I denna rekrytering samarbetar Kävlinge Kommun med Recruitment International AB. Du kan därför även få mera information av konsult Benny Carlsson på Recruitment International AB, 070-540 51 00, eller genom att maila en intresseanmälan till post@recruitment.se, så blir du kontaktad.